Sunday, 20 August 2017

Why we choose Shaklee Vitamin and Product


Saya merupakan Certified Product Trainer by Shaklee University.
Saya juga Pengedar Sah dan Aktif serta Perunding Vitamin Terlatih.

Jika U alls Nak Order,Tekan link ini shj=
http://www.wasap.my/60146749732

Untuk Maklumat Lanjut dn Testimoni=
http://mamaimaneliasyah.blogspot.my/?m=1

Salam Sihat 
Puan Aisyah
0146749732

Vivix bantu Pesakit Jantung lebih Sihat




Saya merupakan Certified Product Trainer by Shaklee University.
Saya juga Pengedar Sah dan Aktif serta Perunding Vitamin Terlatih.

Jika U alls Nak Order,Tekan link ini shj=
http://www.wasap.my/60146749732

Untuk Maklumat Lanjut dn Testimoni=
http://mamaimaneliasyah.blogspot.my/?m=1

Salam Sihat
Puan Aisyah
0146749732

Vivix bantu Penyakit Jantung dan Diabetes



Saya merupakan Certified Product Trainer by Shaklee University.
Saya juga Pengedar Sah dan Aktif serta Perunding Vitamin Terlatih.

Jika U alls Nak Order,Tekan link ini shj=
http://www.wasap.my/60146749732

Untuk Maklumat Lanjut dn Testimoni=
http://mamaimaneliasyah.blogspot.my/?m=1

Salam Sihat 
Puan Aisyah
0146749732

Saturday, 19 August 2017

Testimoni Ostematrix Shaklee



Nak Order,Tekan link ini shj=
http://www.wasap.my/60146749732
Maklumat Lanjut dn Testimoni=
http://mamaimaneliasyah.blogspot.my/?m=1

Kebaikan Ostematrix Shaklee



Nak Order,Tekan link ini shj=
http://www.wasap.my/60146749732
Maklumat Lanjut dn Testimoni=
http://mamaimaneliasyah.blogspot.my/?m=1

Vitamin C Shaklee

Nak Order,Tekan link ini shj=
http://www.wasap.my/60146749732
Maklumat Lanjut dn Testimoni=
http://mamaimaneliasyah.blogspot.my/?m=1

Saturday, 21 January 2017

Shaklee Harga Promosi Raya Cina

Sempena Raya Cina...saya nak buat promosi....
Promosi ni xde kaitan dgn pihak HQ Shaklee ye...Ianya dtg dr sy sendiri..
Ok..siapa nak Harga Terlajakkk Laris..Boleh hubungi saya ye.
014 674 9732
Cikgu Aisyah

Sunday, 15 January 2017

Kebaikan Ostematrix Shaklee untuk anda

Manfaat/Kebaikan Ostematrix Shaklee:
1. Menguatkan tulang
- Kalsium menghalang osteoperosis
- Menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf
- membantu merawat tulang retak, osteomalacia (rickets dewasa), kuku rapuh, eczema, konvulsi/kekejangan, gusi berdarah
- merangsang darah untuk jadi pekat
2. Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas
- Pengambilan 60mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan artritis
3. Meringankan stress
- Ianya mengimbangi tekanan darah
- memelihara denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf
-Menggalakkan tidur selesa
- membantu mengurangkan jantung berdebar, gementar, mimpi buruk dan stress
- Membantu memperbaiki depresi, mood swing, sakit kepala dan pitam
4. Memperbaiki masalah haid
- kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit waktu haid
- membantu membuang air kecil
5. Pengalkalian tubuh
- kalsium adalah mineral alkalin,
- berkesan memastikan imbangan pH tubuh
- membantu menghalang obesiti di usia tua
- kalsium juga membantu sel menyerap nutrien
- merangsang detoksifikasi
6. Memperbaiki hiperaktiviti perut dan sakit gastrik
7. Vitamin D
- Didapati mampu merawat penyakit rickets
- meningkakan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meninggikan ketumpatan tulang, menguatkan kerangka
- memperbaiki penyakit periodontal
- vegetarian, golongan yang kurang terdedah kepada cahaya matahari, individu melebihi 55 tahun, wanita hamil dan kanak-kanak perlu mengambil supplemen vitamin D
8. Magnesium
- magnesium adalah ion positif no 2 penting dalam tubuh badan kita
- menggalakkkan komposisi tulang dan rawan
- membantu sistem saraf
- mengaktifkan enzim tubuh untuk menghasilkan tenaga, pengecutan saraf dan otot
- menstabilkan denyutan tidak sekata pesakit jantung
- memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan
- menghalang endapan kalsium
- melarut dan mengurangkan formasi batu karang dan batu hempedu
- penting untuk oang mempunyai masalah fluktuasi glukos
9. Zonc, boron, manganese, kuprum
- memelihara merabolisma kerangka dan pertumbuhan otot
- menyusun enzim yang diperlukan untuk membaiki tulang rawan dan menghalang artritis





Kebaikan Carotomax Shaklee untuk Anda



    1. 7 Kebaikan Carotomax Shaklee untuk anda :
       CarotoMax lebih selamat daripada Vitamin A
      Kenapa? Pengambilan Vitamin A secara berlebihan akan menyebabkan toksisiti. Ahli saintis telah menemui beta karotena pada tahun 1932. Satu prekursor Vitamin A dan beta karotena didapati selamat pengambilannya.
      CarotoMax membantu mempertingkatkan penglihatan
      Ia akan menghasilkan "ungu visual" yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan dalam gelap. Ia juga mempertingkatkan masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, presbyopic, astigmatism, xerophtalmia (mata kering), kelesuan mata, glaucoma, katarak, floaters, eye bag dan gegelung hitam mata.
      CarotoMax juga menggalakkan perkembangan normal dan sihat
      Ia membantu merangsang perkembangan kanak-kanak & remaja, menguatkan tulang, melindungi rambut, kuku, kulit, membran mukosa, gigi sihat, gusi dan sistem teproduksi serta membantu dalam penghasilan sperma yang sihat.
      CarotoMax melindungi Epithelia
      Ia memelihara lapisan luar korna,rongga oral,usus,perut,paru-paru, bronkus, pundi kencing, ovari semsa disintegrasi tisu dan merawat ulser saluran usus.
      CarotoMax meredakan penyakit kulit
      Pengambilan yang konsisten dan banyak akan melegakan masalah kulit seperti psorisis ,senile palgue ,kulit kering,kulit gugur ,jerawat dan akne. Penggunaan luaran boleh membantu merawat pustule,scabies,akne dan ulser kulit.
      CarotoMax menghalang Infeksi
      Ia merangsang enzim membunuh kuman, menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit respiratori paru-paru, batu, hepatitis, ashtma, flu dan selsema.
      CarotoMax melawan kanser dan oksidasi
      Pengambilan beta karotena mampu mengukuhkan sisitem imun, melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel-sel kanser. Ini mengurangkan risiko kanser,terutama sekali kanser paru-paru dan payudara. Ia megurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mat yang teroksida.

    Monday, 2 January 2017

    Stok Vivix untuk anda miliki

    Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi  polifenol. Vivix merupakan satu paten tertunda yang hebat dengan campuran botani eksklusif yang terdiri daripada poligonum cuspidatum, anggur muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu

    Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Vivix Shaklee merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.

    Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

    a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

    b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

    c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

    d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

    Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?

    Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.

    Ingin mencuba VIVIX
    Segera dapatkan drpd saya..
    Trusted Seller
    Cikgu Aisyah
    014 674 9732
    014 674 9732

    Promosi Vivix Harga Hebat & Menjimatkan!!

    Dapatkan vivix shaklee dgn hrga promosi hebat dan jimat sgt²...
    Hubungi Cikgu Aisyah di talian 014 674 9732

    Tuesday, 1 November 2016

    PROMOSI ALFALFA SHAKLEE dengan HARGA TERLAJAK LARIS..


    PROMOSI LECITIN harga kebabom hanya di bulan NOVEMBER 2016 sahaja..


    NUTRIFERON TERLAJAK LARIS..


    Saturday, 1 October 2016

    New Tumbler from Shaklee


    Omega Harga Promosi Oktober !! Murah dan Berbaloi


    Kalau Nak Harga Kasih Sayang dan Penjimatan....Cepat2 hubungi saya yer..


    Daftar Ahli Bulan Oktober Percuma Lecitin atau Vita C


    Anda Daftar ahli shaklee pada bulan ini sebelum 15 Oktober 2016...
    Anda berpeluang mendapatkan 1 bottle lecithin atau 1 botol vita c pllus secara PERCUMA..
    saya ulang...PERCUMA !!!!
    jadi apa tunggu lagi ?? Pm Puan Aisyah segera yer..
    Yuran keahlian rm 65 Seumur hidup dan Rm 30 Tahunan.




    Tuesday, 13 September 2016

    Kita manusia lalai...

    Saya juga  sering terlupa dan lalai   .....

    Monday, 12 September 2016

    Hindari Spina Bifida menimpa baby kesayangan anda..

    WANITA YANG MERANCANG UNTUK HAMIL PERLU AMBIL VITAMIN B.

    Wanita mengandung sangat memerlukan Vitamin B-Complex untuk membantu tumbesaran bayi di dalam kandungan terutamanya tulang belakang.

    Kekurangan Vitamin B-Complex boleh menyebabkan Spina Bifida, sejenis penyakit tulang belakang yang terjadi pada bayi di dalam kandungan.

    Apa itu SPINA BIFIDA ?

    Ia adalah sejenis masalah kecacatan dimana “tulang belakang terbelah” semasa bayi dalam rahim lagi.

    Ini berlaku 2-3 minggu selepas persenyawaan.

    “Neural Tube” adalah permulaan bagi pembentukan sistem saraf dalam pembesaran baby. Apabila neural tube ini tidak berkembang dengan betul dan tidak bercantum sepenuhnya, ini menyebabkan terdapat “gap” pada tulang vertebra (ruas tulang di tulang belakang).

    Memandangkan Saraf tunjang dan sistem saraf manusia tersimpan dalam tulang belakang. Jadi, apabila ada gap tersebut, sistem saraf boleh terbonjol keluar dan terganggu fungsinya.

    Oleh itu, adalah sangat disarankan kepada sesiapa sahaja yang merancang untuk mengandung supaya mengambil Vitamin B-Complex seawal sebelum disahkan mengandung lagi.

    Pengedar Sah Shaklee
    📞☎ 014 674 9732

    Kenapa Badan Sering Letih??

    Assalamualaikum..
    Tahukah Anda kenapa badan kita sering letih??
    Ini kerana..badan kita kekurangan vitamin B yang boleh membantu tubuh kita seimbang dan sihat..

    B Complex Shaklee mengandungi 8 komponen penting vitamin B, termasuklah 100% biotin dan asid folik.

    Kesemua 8 komponen ini perlu ada pada vitamin B Complex untuk mendapatkan keseimbangan dan keberkesanan yang sempurna.

    Kelebihan atau kekurangan akan menyebabkan ketidakseimbangan vitamin B dalam tubuh.

    Vitamin B adalah vitamin larut air, sebarang lebihan tidak akan disimpan sebaliknya disingkirkan melalui sistem pencernaan.

    Oleh itu, adalah sangat penting untuk kita mengambil vitamin B Complex setiap hari.

    Assalamualaikum

    Sunday, 11 September 2016

    DOA HARI ARAFAH - 11 SEPT 2016


    Assalamu'alaikum : Doa Arafah - Hari Arafah sudah hampir tiba. Sudahkah anda membuat senarai doa yang mahu anda pohon kepada Allah?

    Berikut adalah beberapa doa yang anda boleh masukkan dalam senarai anda, Insya Allah:

    1. Ya Allah kurniakanlah padaku Kejayaan terbesar - selamat dari api neraka dan masuk ke Syurga Firdaus

    2. Ya Allah masukkanlah aku dan keluargaku dalam golongan yg beriman.. yang menerima kitab amal di tangan kanan kami.

    3. Ya Allah, Kurniakanlah padaku kematian yang diberkati. Izinkan aku mengucapkan syahadah sebelum aku menghembuskan nafas terakhir.  Kurniakanlah padaku syafaat Rasulullah (saw).

    4. Ya Allah masukkanlah aku dalam kalangan Rasulullah (saw), keluarganya dan para sahabat di Syurga Firdaus.

    5. Ya Allah selamatkanlah rakan-rakan bukan Islam ku dari neraka. Kurniakan mereka hidayah Islam.

    6. Ya Allah, satukan aku dalam Syurga Firdaus dengan orang-orang yang aku sayangi semata-mata kerana Mu.

    7 Ya Rabb, sempurnakan agamaku dan ibadatku. Selamatkan aku daripada kejahatan dan izinkan aku menyempurnakan sebahagian daripada agamaku.

    8. Ya Allah terimalah amalan baikku dan tingkatkan pahala dan rahmat untukku. Padamkan dosa-dosaku dan ampunkan aku sepenuhnya. Limpahi rahmatMu untukku dan selamatkanlah aku dari kehinaan pada hari hitungan amal.

    9. Ya Allah, apabila aku mati, biarlah jiwaku dan rekod amalanku menjadi amalan tertinggi

    10. Ya Allah kurniakan aku, ibu bapaku, keluarga dan anak-anakku bimbingan, ketabahan dan peningkatan Iman.

    11 Ya Allah, masukkan aku dalam golongan  yang Engkau lindungi, mendapat pengampunan Mu dan mendapat naungan pada hari ketika tidak ada naungan selain dari Arash Mu.

    12. Oh Tuhanku, tingkatkan keyakinan dan tawakkalku padaMu. Janganlah ada keraguan dalam kepercayaanku dalam keesaan Mu, kehebatan Mu dan kekuasaan Mu.

    13. Ya Allah tingkatkanlah kecintaanku untuk Mu dan Nabi Mu (saw).

    14. Ya Allah ampunilah aku dan tingkatkanlah kurnian Rahmat dan Rezeki Mu

    15 Ya Allah berilah aku lebih banyak peluang untuk berbuat baik dan mendapat keredhaanmu.

    16. Ya Allah ya Rabb, sucikan niatku hanya untuk Mu semata dan lindungi aku dari menunjuk-nunjuk atau kebanggaan palsu. Selamatkan aku dari sifat angkuh, sombong, menunjuk nunjuk dan mengungkit ungkit nikmat.

    17. Oh Penciptaku dan Tuhanku, jangan biarkan aku sendirian. Berkati aku dengan pasangan yang sesuai dan anak-anak yang akan menjadi penyejuk mataku.

    18. Oh Tuhanku, jadikanlah aku dari orang-orang yang sabar dan patuh kepada Mu dan kepada ibu bapaku.

    19. Selamatkanlah aku dari Fitnah Dajjal.

    20. Selamatkanlah aku dari azab kubur dan azab api neraka.

    21 Ya Allah, tingkatkanlah usahaku dalam kerja-kerja Sadakatul Jariah.

    22 Ya Allah, berkati hidupku dengan kesihatan yang baik, agar aku dapat bersujud padamu dengan mudah sehingga akhir hayatku.

    23 Ya Allah, lindungi aku dan seluruh umat Islam dalam menentang penindas-penindas yang zalim. Selamatkan kami dari fitnah dan permudahkanlah bagi kami mengharungi zaman yang sukar ini.

    24. Tuhanku, berkati hidupku dengan yang terbaik di dunia ini, yang terbaik di akhirat nanti dan selamatkanlah aku dari api neraka. Sesungguhnya aku memang memerlukan kurniaan dari Mu Ya Allah.

    25 Ya Allah tingkatkanlah kesyukuranku semata-mata kepada Mu.

    26. Ya Rabb, selamatkan aku dari kemunafikan.

    27 Ya Allah, izinkan aku dan isteriku menjadi antara jemaah menunaikan Haji sebelum kami dijemput olehMu..

    28 Ya Allah lindungi kami dari syaitan, jin dan arak. Lindungi kami dari perbuatan jahat dan niat mereka.

    29 Ya Allah ampuni dan berilah rahmat kepada ibu bapa kami, kerana mereka menjaga kami ketika kami masih kecil.

    30 Ya Allah, aku berdoa dan memohon daripadamu untuk mengurniakan bimbingan kepada pemuda dan umat Islam. Selamatkan kami semua dari kufur, putus asa, salah laku dan syirik.

    31 Ya Allah berikan aku kekuatan untuk melawan kemalasan dan tidur, semoga aku dapat bangun untuk tahajjud dan solat subuh setiap hari.  🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕

    In sya Allah waktu Wuquf d Arafah akn bermula waktu Zuhur hingga Maghrib pd 9 Zulhijjah bersamaan  11/9/2016 Waktu M'sia 5.30 pm -11.00pm. (jangkaan). Gunakanlah waktu ini utk berdoa kerana ini adalah waktu yg amat mustajab. Selamat Beribadat! 🌺

    Renungan bersama...

    Esp beri anda pelbagai Manfaat

    Kenapa pilih ESP Shaklee?
      
    -Membekalkan tenaga berterusan
    -Memberikan rasa kenyang yang lama
    -Menjadikan kulit lebih berseri dan anjal
    -Mengurangkan kedutan
    -Membantu menghilangkan parut jerawat 
    -Bertindak sebagai anti oksidan
    -Merendahkan paras kolestrol
    -Kecantikam kulit dan rambut
    -Meningkatkan keupayaan memori
    -Meningkatkan kualiti susu ibu
    -Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
    -Menganjalkan payu dara
    -Dan banyak lagi

    Jom dapatkan ESP Shaklee anda dgn HARGA KASIH SAYANG dr saya...

    Manfaat dn Kebaikan B Complex SHAKLEE

    Vitamin B Shaklee adalah yang terbaik yang paling saya suka.

    Yang terbaik ini juga lah yang memiliki pelbagai manfaat untuk kesihatan dan kecantikan.

    ♻ Membantu menukarkan makanan kepada tenaga dan mengurangkan masalah keletihan dan kelesuan
    ♻ Melawan tekanan dengan memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, dan kemurungan dan insomnia.
    ♻ Menggalakkan tumbesaran yang sihat dan normal bagi bayi dan kanak-kanak. Ia juga membantu membina DNA dan sel-sel baru dan mengurangkan risiko kecacatan otak dan tulang belakang.
    ♻ Membaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur, beruban dan mengekalkan kesihatan rambut.
    ♻ Mengurang kan masalah keletihan mata, mencegah katarak, meningkatkan kualiti penglihatan, memperkasakan daya ingatan dan focus.
    ♻ Mencegah anemia
    ♻ Meredakan senggugut, dan premenstrual symptom seperti keresahan, kerisauan.
    ♻ Mencegah rekahan mulut, jangkitan kuman lidah dan nafas berbau
    ♻ Detoksifikasi-meredakan alahan.

    Milikinya sekarang ! Hubungi saya.

    Kulit dah Kusam ke? Meh La Makan Esp dn Vita C Shaklee

    ESP & VITA C merupakan gabungan MANTAP yang UUUMMPPPHHHH di pasaran ! Anda lepaskan anda yang rugi.

    Cantik vs Sihat. ALL IN ONE !

    Vitamin c telah digunakan sejak tahun 40'an bertujuan menyembuhkan penyakit kulit, proses penuaan adalah disebabkan oleh radikal bebas dan faktor usia, akibat dari tindak balas radikal bebas tersebut menjadikan kulit kita rosak, kusam, berkedut-kedut serta muncul pigment-pigment hitam pada kulit.

    ESP ni semua orang tahu kebaikannya. Datang dari sumber kacang soya yang terpilih dan yang terbaik. Membekalkan sumber protein untuk badan. Memberikan tenaga bagi yang sentiasa aktif. Juga sangat bagus untuk kecantikan kulit muka. ESP juga semua orang tau, sebagai milk booster untuk ibu-ibu menyusu.

    Jadi, betulkan anda akn RUGI jika anda tak milikinya terutama bila PROMOSI dilaksanakan bulan ni.

    Hubungi saya untuk dptkan consultation dn order produk anda hari ni juga..

    Jom bersedekah...

    Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha

    Zikir Amalan Murah Rezeki

    Bagus ke Vita C ni ????

    Assalamualaikum...
    Menjawab pertanyaan di atas...tentunya vita c shaklee adalah yg terbaik..kerana diperbuat drpd bahan semulajadi dn bebas bahan kimia...
    So..apa tggu lagi..klu nak cantik dn flawless..makan vita c shaklee yer...

    Utk order & konsultasi ;
    Hubungi Certified Product Trainer by Shaklee University ;
    Pn. AISYAH
    014 674 9732
    014 674 9732

    Nak Cantik dan Sihat X?

    Assalamualaikum n Goodmorning ...

    Pagi ni just nak share antara supplements yang anda harus amalkan untuk jaga kulit muka anda sekarang supaya kelihatan cantik dn glowing2 gitu....

    Actually fungsi one set ni, termasuklah
    ✅ membuang bintik penuaan
    ✅ buang garis halus
    ✅ menghalang pembentukan jeragat
    ✅ membasmi encik jerawat
    ✅ kulit menjadi cerah, gebu dan pinkish
    ✅ kulit menjadi anjal, cantik semulajadi
    ✅ badan menjadi lebih sihat
    ✅ badan lebih bertenaga
    ✅ payudara dan pinggul semakin anjal
    -
    -
    Yg org ramai paling suka ialah ESP & VITA C. Memang  ramai yg grab + SEKARANG ADA PROMO tau....
    Harga memang murah. Saya dah siap standby stock dah ni 😎😎
    -
    -
    Siapa yang rasa nak GRAB ONE SET kat atas ni, meh whatsapp kita ya. InsyaaAllah saya akan bagi harga KASIH SAYANG 💕
    -
    -

    Certified Product  Trainer by Shaklee University :
    Pn.Aisyah
    014 674 9732
    014 674 9732
    014 674 9732
    Cod ; Seluruh Klang dn Pelabuhan Klang
    Postage : Seluruh Malaysia dn Brunei